Meteen naar de inhoud

Wat kost een tuinarchitect?

Natuurlijk is dit één van de eerste vragen die naar voren komen als u over veranderingen in uw tuin nadenkt. Wij willen daar graag een vraag naast leggen. Natuurlijk hebben wij het antwoord op de vraag wat kost een tuinarchitect, maar de volgende vraag is of dat u er één nodig heeft. Vaak zijn de resultaten van een tuinontwerper/ster die veel meer productkennis hebben veel realistischer!

Natuurlijk is naast de vraag “Wat kost een tuinarchitect?” ook wat u van een ontwerp mag verwachten.

Een tuinontwerp kan op veel verschillende manieren aangeleverd worden. Vaak zien we dat de kosten van een tuinarchitect hoog zijn, maar dat u dan nog steeds een platte tekening krijgt. Dit is voor veel mensen nog steeds lastig te vertalen naar uw situatie. Wij hebben destijds besloten om alles in een 3D tuinontwerp uit te werken. Dit geeft de verhoudingen perfect weer. Uw huis wordt getekend, incl. alle bijgebouwen, de erfafscheiding en andere vaste elementen, om er ook uw plekje van te kunnen maken. Op onze inspiratiepagina zijn veel tuinontwerpen te vinden die we in de afgelopen jaren gemaakt hebben. Zo kunt u een mooi beeld krijgen van ons werk.

Wat kost een tuinontwerp onderaan de streep?

Natuurlijk vragen wij ook een kleine vergoeding voor ons werk. Maar wij durven ook gerust te stellen dat u de gemaakte kosten ook weer terug kunt verdienen. Door het maken van een goed tuinontwerp is het voor degene die de aanleg gaat verzorgen veel makkelijker om een goede planning te maken. Ook bij het bestellen van de materialen is een duidelijk plan veel makkelijker. De marge voor het eventuele snijverlies of iets extra te bestellen voor het geval dat ze juist niet uitkomen hoeft niet meer. De investering voor een mooi tuinontwerp is er dus één die zichzelf ook weer terugverdient. Klik hier voor onze scherpe tarieven!