Ga naar de inhoud

Maak een afspraak!

Via onderstaande agenda kunt u een afspraak inplannen met onze ontwerpsters! Hierin vind u de dagen waarop er een afspraak ingepland kan worden en de tijdsblokjes die voor die dag nog beschikbaar zijn. Wanneer u een tijdsblokje selecteert, vragen we om een aantal gegevens, zoals de contactgegevens. Hebt u een nieuwbouwwoning? Vul dan uw nieuwe adres in om verwarring in een later stadium te voorkomen! Hebt u per ongeluk al uw huidige adres ingevuld? Geef dat dan even door tijdens de afspraak.

We nemen tijdens de eerste afspraak uw wensen door en zullen het proces, zoals u bij het kopje “Tarieven” kunt lezen, in gang zetten. U kunt voordat u langskomt natuurlijk ook alvast wat inspiratie opdoen op onze “inspiratiepagina“. Ook kunt u alvast wat voorwerk doen op het gebied van materialen door ons assortiment te bekijken. We zien u graag binnenkort op ons showterrein!

 Ook de vervolgafspraak kunt u inplannen via onderstaande agenda!

Lukt het niet om een afspraak te maken via de agenda, of komt u er niet uit met de tijdstippen die in de agenda staan? Neem gerust contact met ons op! In sommige gevallen is het in overleg mogelijk om buiten deze tijden een afspraak te maken.

Tijdens de eerste afspraak hebben we natuurlijk een aantal gegevens van uw tuin nodig. Zo is het bijvoorbeeld erg handig als er een gedetailleerde plattegrond is met de afmetingen van de tuin en de woning. Daarnaast ontvangen we graag foto’s van de woning en de vaste elementen in de tuin, zodat we alles zo letterlijk mogelijk over kunnen nemen. Het lijstje met de gegevens die we nodig hebben vind u op de homepagina onder het kopje “tarieven“.

Voorbeelden van hoe de 3D tuinontwerpen eruit komen te zien vind u ook op onze homepagina. Daarnaast is op onze inspiratiepagina een uitgebreide lijst met voorbeelden gemaakt, waarop eerder gerealiseerde 3D tuinontwerpen te bekijken zijn.