Meteen naar de inhoud

Tuinrenovatie

Natuurlijk is het mogelijk om een tuin helemaal opnieuw aan te leggen, maar soms is dat gewoon niet nodig en zonde van de kosten. Als u tevreden bent met uw tuin, maar een iets andere sfeer wilt creëren dan kunt u een deel of wat verschillende delen vervangen of aanpassen. Ook bij een tuinrenovatie kunnen we u uitstekend helpen en zorgen dat de veranderingen duidelijk in kaart gebracht worden. Bijvoorbeeld met een voordelig 3D tuinontwerp of met een 3D tuinanimatie van de hele tuin.

Kosten van een tuinrenovatie

De kosten van een tuinrenovatie zijn natuurlijk altijd lager dan van het aanleggen van een nieuwe tuin. Heeft u een plan of laat u ons helpen een plan te maken voor de tuinrenovatie dan kunnen we altijd een berekening laten maken hoe hoog de investering zal zijn. Natuurlijk hangt dat van diverse factoren af. Bijvoorbeeld hoeveel nieuwe bestratingborders en beplanting er nodig is en hoeveel er herbruikbaar is en misschien zelfs kan blijven liggen.

Voordeel van een tuinrenovatie

Het voordeel van een tuinrenovatie is dat in veel gevallen de basis kan blijven staan of liggen. Dit zorgt voor veel minder rommel en zorgt dat het project ook overzichtelijk blijft. Vaak hebben we te maken met grote bomen of struiken die als basis van de opnieuw in te delen ruimte aanwezig zijn. Bij het maken van een tuinontwerp voorafgaande aan de tuinrenovatie nemen wij deze elementen natuurlijk mee om ook te kunnen bepalen of deze echt gezichtsbepalend zijn.

Tuinrenovatie in fases

Bij een renovatie is het mogelijk om deze in verschillende fases uit te voeren. Zeker als u veel van de materialen opnieuw kunt gebruiken. Bij het maken van een schitterende 3D animatie kunnen we aangeven hoe we e.e.a. op kunnen splitsen.