Meteen naar de inhoud

Tuinontwerper

Het is logisch dat u voor het maken van een tuinontwerp een architect of tuinontwerper in de hand neemt. Even iemand met een frisse kijk en andere ideeën, maar ook iemand die een goede productkennis heeft. Als deze productkennis niet aanwezig is dan wordt het voor een tuinontwerper natuurlijk heel lastig om een ontwerp te maken. Deze moet namelijk ook bruikbaar zijn voor de tuinaanleg zelf. We komen vaak tegen dat er in gemaakte tuinontwerpen materialen getekend zijn die al jaren niet meer verkrijgbaar zijn.

Voordelen van onze tuinontwerper

Wij zijn als steenhandel natuurlijk als geen ander op de hoogte van de verkrijgbare materialen en kunnen dus al in een vroeg stadium de materiaalkeuze meenemen. Dit voorkomt allerlei verrassingen als u denkt op het punt te zijn om de materialen in het echt te gaan bekijken. Natuurlijk laat onze ontwerper de wensen van de klant in het tuinontwerp terugkomen, maar bij ons heeft u in tegenstelling tot de meeste andere ontwerpers de mogelijkheid om de spullen ook even bij elkaar te zien.

Kosten van een goede tuinontwerper

Natuurlijk komt u op internet allerlei verschillende prijzen tegen van een 3D tuinontwerp. We hebben verschillen gezien van een paar honderd tot meer dan tien duizend euro. Natuurlijk is er een verschil of een bedrijf dit uit het oogpunt van extra service doet of dat dit en enige bron van inkomsten is. Wij hebben er zelf voor gekozen om de kosten zo laag mogelijk te houden en te zorgen dat we de drempel niet te hoog maken. Door het werk van een goede tuinontwerper gaat voor u het plezier van uw tuin ook vele malen hoger worden. Kijk gerust even bij onze scherpe tarieven!

U kunt de kosten van een goede tuinontwerper altijd terugverdienen

Door een goed plan te hebben kunt u bij de aanleg zeker kosten besparen. Denk alleen maar aan het feit dat uw hovenier of stratenmaker veel beter zijn offerte kan samenstellen. Hoe minder losse eindjes hoe scherper hij kan rekenen. Ook bij het bestellen van de materialen wordt het dan geen inschatting, maar zal het qua hoeveelheden veel secuurder kunnen. Dit zijn dus al redenen om een schitterende 3D animatie door onze ontwerper of ontwerpsters te laten maken.