Meteen naar de inhoud

Tuinontwerp

Waarom zou iedere tuin moeten beginnen met een tuinontwerp? Vaak is het allergrootste probleem dat we voor onze eigen tuin altijd in een vast denkpatroon terechtkomen en veel dingen daardoor ook niet meer zien. Juist door een ander met veel ervaring mee te laten kijken is er een veel mooier resultaat mogelijk. Wij kunnen ervoor zorgen dat u uw droomtuin kunt gaan aanleggen tegen een kleine vergoeding, zie onze tarieven. We tekenen altijd in 3D, om zo een heel realistisch beeld te kunnen krijgen van uw nieuwe tuin!

Materialen die getekend worden in een tuinontwerp

De afspraak die we maken voordat we gaan tekenen is bij ons op het showterrein. Dit is natuurlijk makkelijk, want dan hebben we een enorm assortiment tot onze beschikking waar we eventueel gelijk kunnen gaan kijken welk materiaal er in uw budget valt, maar ook welke eigenschappen er bij u en uw tuin passen. Ook als we kijken naar grasborders en bijvoorbeeld verlichting, dan hebben we dat overzichtelijk gepresenteerd. Hierdoor wordt de keuze in de materialen veel makkelijker dan dat u het van een platte tekening zou moeten halen.

Kosten van een 3D tuinontwerp

Natuurlijk kunnen onze mensen ook niet voor niets werken. Wel zorgen we ervoor dat de kosten van een 3D tuinontwerp zo laag zijn, zodat het voor niemand een enorme drempel hoeft te zijn. Bovendien zult u de kosten van dit ontwerp snel weer terugverdienen tijdens het verdere proces. Denk hierbij al aan het maken van een offerte voor de aanleg, het bestellen van de materialen en het in één keer goed leggen en maken van de hele tuin.

Reacties na het maken van een 3D tuinontwerp

Natuurlijk is het voor ons leuk om, nadat alles klaar is, te evalueren met onze klanten. De meest gehoorde reactie is toch wel dat de tuin dankzij het ontwerp heel anders en veel beter geworden is dan dat de klant zelf had kunnen bedenken. Ook horen we veel dat de mensen, als ze hun droomtuin eenmaal hebben, veel meer buiten gaan leven!