Meteen naar de inhoud

Tuinontwerp maken

Natuurlijk kunt u zelf een tuinontwerp maken. Vaak is het alleen erg lastig wanneer het om onze eigen tuin gaat, omdat we altijd binnen bepaalde lijntjes blijven denken. Als dit door de ogen van een ander bekeken wordt is er vaak veel meer mogelijk. Een tuin ontwerpen kunt u dus zeker wel zelf, maar een droomtuin maken is vaak veel moeilijker.

Een tuinontwerp laten maken

Natuurlijk lijkt het voordeliger om zelf een tuinontwerp te maken, maar toch pakt dit in de praktijk vaak anders uit. Ten eerste omdat het met een duidelijk ontwerp makkelijker is om de juiste hoeveelheid materialen te bestellen, zodat voorkomt dat u veel materiaal overhoud. Daarnaast zitten er ook voor de aanleg veel voordelen aan, zoals u kunt lezen bij het volgende kopje. Doordat we tegen kostprijs kunnen ontwerpen, rekenen we scherpe tarieven en verdient de investering in een 3D tuinontwerp zich dus al snel terug!

De aanleg met een tuinontwerp

Als u een duidelijk tuinontwerp heeft is het voor de stratenmaker/hovenier makkelijker om de aanleg te verzorgen. Omdat er een duidelijk plan is, kan er een realistische offerte gemaakt worden. Tijdens de aanleg voorkomt een tuinontwerp ook allerlei discussies, omdat bijvoorbeeld de plek van het tuinpad al bepaald is en er dus geen miscommunicatie wat dat betreft mogelijk is.

Extra plezier van uw tuin nadat u een tuinontwerp heeft laten maken

Als u uw droomtuin aan heeft laten leggen zal het plezier hiervan veel groter zijn dan wanneer het niet helemaal naar uw zin is. De investering van het laten maken van een tuinontwerp zal dit zeker waard zijn.

Onderhoud van een tuin waar u een ontwerp voor heeft laten maken

Natuurlijk houden we vanaf het begin rekening met uw wensen als het gaat om het onderhoud. Als u aangeeft een onderhoudsvriendelijke tuin te willen hebben, dan houden wij daar bij het maken van het ontwerp rekening mee. Houd u van groen en is de tuin uw hobby? Ook dan houden we daar bij het maken van het ontwerp zeker rekening mee. Op onze inspiratiepagina ziet al die verschillende wensen ook zorgen voor veel verschillende stijlen tuinen.