Meteen naar de inhoud

Tuininspiratie

Natuurlijk wilt u tuininspiratie opdoen voordat u definitieve plannen maakt om uw tuin aan te gaan leggen of te renoveren. Iedere droomtuin is begonnen met het maken van plannen, die stapje voor stapje door uzelf of door anderen ontworpen zijn. Om u te helpen hebben we op onze website een inspiratiepagina, waar u verschillende ontwerpen die we mochten maken voor onze klanten kunt bekijken.

Wat is de stap na het opdoen van tuininspiratie

Als u klaar bent en voldoende tuininspiratie opgedaan hebt, wordt het de volgende stap om alles om te zetten naar een mooi tuinontwerp. Hiervoor kunt u op verschillende plekken terecht. Wij denken echter dat u bij ons op de juiste plaats bent. Wij kunnen uw plannen met onze aanvullingen omzetten in een schitterend 3D tuinontwerp voor hele scherpe prijzen. Hiermee wordt het voor u een stuk eenvoudiger om te zien of dit echt is wat u wilt. Wij maken altijd een tweede ontwerp om u te laten zien wat er nog meer mogelijk zou zijn in uw tuin.

Het in de praktijk brengen nadat u tuininspiratie opgedaan heeft

Nadat er een schitterend plan gemaakt is wordt het realiseren van deze plannen het volgende punt. Ook hier zouden we u bij kunnen helpen. Naast het maken van schitterende tuinanimaties en het verkopen van de materialen willen we u ook altijd even in contact brengen met één van de vele stratenmakers of hoveniers die ook klant bij ons zijn. Wij kennen de vele verschillende bedrijven en kunnen aan de hand van het ontwerp en u als klant ook kijken wat de beste combinatie is.

Natuurlijk bent u ook altijd welkom op ons showterrein om tuininspiratie op te doen

We hebben ons showterrein zo ingedeeld dat u een heel goed beeld kunt krijgen van de vele mogelijkheden op het gebied van bestratingkunstgrastuinverlichting en stapelblokken. We hebben alles zo opgesteld dat u zich een schitterend beeld kunt vormen hoe de verschillende materialen verwerkt kunnen worden.