Meteen naar de inhoud

Tuinarchitect

Bent u op zoek naar een tuinarchitect of naar een tuinontwerp? Wanneer heeft u een architect nodig en wanneer kunt u geholpen worden door een ontwerper/ontwerpster? Als het gaat om een landschap dan moeten we met veel meer factoren rekening houden dan bij het ontwerpen van een tuin. U heeft vaak veel wensen die vertaald moeten worden naar een ontwerp. Hierbij kunt u heel veel kosten besparen door dat door ons te laten doen in plaats van een dure tuinarchitect in te schakelen.

Soorten tekeningen van een tuinarchitect

Natuurlijk zijn er veel verschillende ontwerpers en tuinarchitecten. Kijk eerst goed wat u wilt en ook of de stijl van een architect u aanspreekt. De kunst van het ontwerpen is volgens ons goed luisteren naar de klant. Het is vaak makkelijk om aan te geven wat u wel of niet wilt. Eigenlijk blijft er dan vanzelf over wat de ideale tuin voor u kan zijn. Daarnaast maken we altijd een tweede ontwerp om onze klanten ook eens op een andere manier naar de tuin te laten kijken. Samen maken we de mooiste tuinen!

3D ontwerp laten maken door een tuinarchitect

Vaak is het erg kostbaar om een 3D tuinontwerp te laten maken door een tuinarchitect. Kijk eens op onze inspiratiepagina om te zien dat we niet aan een stijl vastzitten, maar juist voor iedereen maatwerk kunnen leveren. Laat u vervolgens verrassen door onze scherpe tarieven.

Wij maken een ontwerp dat makkelijk aan te passen is

Vaak zien we dat een tuinarchitect eerst een schets met de hand maakt. Dit is natuurlijk voor het eerste idee leuk, maar het kost veel tijd om dit ontwerp later in een 3D animatie uit te werken. Dat is de rede dat wij direct met de computer gaan tekenen om zo veel tijd en geld te kunnen besparen.