Meteen naar de inhoud

Tuinaanleg

Voordat u gaat beginnen met de tuinaanleg moet er natuurlijk een goed plan zijn. We zien vaak dat het voor veel mensen lastig is om een goed plan te maken voordat ze beginnen met de tuinaanleg. Toch is het ontwerp één van de belangrijkste dingen die ervoor zorgt dat u veel meer gaat genieten van uw droomtuin. Wij kunnen u helpen met het maken van een schitterend 3D tuinontwerp, het grote voordeel van een 3D tuinontwerp is toch wel dat alles in de juiste verhoudingen staat. Dus geen terras waar achteraf gezien de tuintafel helemaal niet oppast.

De stappen die u moet nemen voor de tuinaanleg van start gaat

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat u zich gaat oriënteren op de verschillende stijlen. Wilt u een moderne tuin aanleggen of bijvoorbeeld een landelijke? Hierna is het belangrijk om te kijken welke materialen hierbij passen. Natuurlijk bent u hiervoor welkom op ons ruime en overzichtelijke showterrein in Nunspeet. We zullen u alles vertellen over wat u van het uitgezochte materiaal mag verwachten. Daarnaast kunnen we de verschillende materialen bij elkaar leggen om te kijken of de kleuren matchen. Het zou jammer zijn dat u bij de tuinaanleg ontdekt dat de kleuren niet bij elkaar staan. Daarna kunnen we tegen scherpe prijzen een schitterende 3D tuinanimatie voor u maken. Uw huis, bijgebouwen, overkapping etc. worden in het ontwerp meegenomen, zodat u een perfect beeld krijgt van uw droomtuin. Als alles doorlopen is en u besteld de materialen, dan maken we een aantal duidelijke werktekeningen die gebruikt kunnen worden tijdens de tuinaanleg.

Nu kan de werkelijke aanleg van uw tuin beginnen

Als u de tuinaanleg zelf gaat verzorgen dan spreken we af wanneer we de bestelde materialen gaan leveren. Wilt u deze klus liever uitbesteden? Natuurlijk kunnen we u altijd in contact brengen met een goede hovenier of stratenmaker die de complete aanleg voor u kan verzorgen. Ook hierbij kunnen we u altijd helpen. Uw doel is eigenlijk ons gezamenlijke doel, en dat is om uw droomtuin te realiseren!