Meteen naar de inhoud

Meer informatie 3D tuinontwerp

Voorbeelden 3D tuinontwerp

In het filmpje ziet u voorbeelden van een aantal door ons gerealiseerde 3D tuinontwerpen. Naast deze video zijn er ook veel voorbeelden te vinden op onze inspiratiepagina, zie onderstaande button. Zoals u daar kunt zien is een droomtuin voor iedereen weer anders, dus iedereen ontvangt een uniek ontwerp! Lees dus verder voor meer informatie 3D tuinontwerp en maak een afspraak!

Tarieven en meer informatie 3D tuinontwerp

Onze tarieven zijn berekend op basis van de kavelgrootte (incl. woning) en er zijn 2 aanpassingsrondes inbegrepen.

Wat kunt u van een 3D tuinontwerp verwachten?

Bij een 3D tuinontwerp beginnen we altijd met een afspraak bij ons op het showterrein. Tijdens die afpraak nemen dan uw wensen door, zodat we voor u aan de slag kunnen. Vervolgens gaan we voor u tekenen. Gemiddeld gezien krijgt u binnen 2 weken een mailtje, waarin u 2 ontwerpen vind van uw tuin. Deze kunt u dan rustig thuis even bekijken, zodat u tijdens de 2e afspraak goed weet wat u anders zou willen zien.

Wanneer u de ontwerpen bekeken hebt, kunt u weer een afspraak inplannen op ons showterrein. Samen met de ontwerpster kijkt u dan naar wat u nog gewijzigd wil hebben en in de meeste gevallen wordt dit direct aangepast. Daaruit volgt meestal het uiteindelijke ontwerp, door de elementen uit de 2 ontwerpen te combineren. Aan de hand van de definitieve optie kunnen we nog een lichtplan voor u verzorgen en zal de offerte voor de benodigde materialen gemaakt worden. U krijgt vervolgens dan ook het definitieve ontwerp in 3D uitgewerkt in de mail binnen.

Wanneer u de ingetekende materialen bij ons besteld, zal u gratis de werktekeningen ontvangen, zodat de stratenmaker/hovenier precies weet wat er moet gebeuren! Zoekt u nog iemand die de aanleg voor u kan verzorgen? Ook daarin kunnen we met u meedenken!

Zoekt u meer informatie voor een 3D tuinontwerp? Neem gerust contact met ons op of bekijk onze Hompagina om nog meer informatie te verzamelen!

Waarom een 3D tuinontwerp

Waarom zou u eigenlijk een 3D tuinontwerp laten maken? Ten eerste is een enorm voordeel dat u voor levering al weet wat er gemaakt gaat worden! Wanneer u bijvoorbeeld de tuin in fases aan gaat pakken, voorkomt u hierdoor keuzes die latere plannen in de weg staan. Daarnaast ziet u de elementen al in de juiste verhoudingen ingetekend, waardoor u geen te klein terras hebt voor de tafel die u er graag op wilde zetten. Ook keuzes maken qua materialen is makkelijker wanneer ze alvast worden ingetekend. 

Daarnaast ontstaat er een voordeel bij de aanleg! De hovenier/stratenmaker weet van tevoren al wat hij moet maken, dus de offerte is veel gedetailleerder op te stellen. Ook hoeft er niet iedere ochtend een rondje gelopen te worden om te controleren of de ideeën nog op 1 lijn liggen. Daarnaast zien we, op het moment dat er een 3D tuinontwerp gemaakt is, dat we veel exacter kunnen berekenen hoeveel materiaal er nodig is. Hierdoor voorkomen we dat er extreme hoeveelheden overblijven.

Kortom, informeer gerust voor meer informatie over een 3D tuinontwerp of maak een afspraak voor het laten maken van een schitterende 3D animatie!

CONTACT

TSD TUINONTWERP

ADRES

TELEFOON

EMAIL

Of stel uw vraag via het
onderstaande contactformulier