Meteen naar de inhoud

Kosten 3D tuinontwerp

We houden de kosten van een 3D tuinontwerp zo laag mogelijk. Het is niet onze opzet om aan een tuinontwerp te verdienen, maar we hopen natuurlijk dat we de materialen voor uw nieuwe tuin mogen leveren. Hierdoor kunnen we de kosten van een 3D tuinontwerp erg laag houden. Klik hier voor onze tarieven!

Advies bij het maken van de materiaalkeuze

Natuurlijk adviseren we u graag welke materialen er in uw tuin bijvoorbeeld het mooist, handigst en meest praktisch zijn. Als we een ontwerp maken dan weten we ook vaak hoe u de tuin gaat gebruiken. U kunt in de 3D animatie makkelijker zien wat u mooi vind en welke combinaties aanspreken, dus het zoeken van de juiste materialen wordt door een ontwerp alleen maar makkelijker! Wilt u alvast bekijken wat de mogelijkheden qua materialen zijn? Bekijk dan eens ons uitgebreide assortiment!

Besparing door een 3D tuinontwerp

Eigenlijk durven we wel te stellen dat de kosten van een 3D tuinontwerp eigenlijk minimaal tot niets zijn. Door een goed plan te hebben kunt u besparen op de materialen, omdat er nauwkeurig gekeken kan worden hoeveel er nodig is en er dus geen grote hoeveelheden over blijven, maar ook op de aanlegkosten. Ook voor de verwerker is het fijn om een duidelijk uitgewerkt plan te hebben. Daarnaast gaan we zelfs nog een stapje verder, als de materialen bij ons aangeschaft zijn dan verzorgen wij voor u zeer uitgebreide werktekeningen.

Het resultaat van uw tuin na het maken van een 3D tuinontwerp

Vaak denken we, wanneer het gaat om onze eigen tuin, binnen bepaalde lijnen, omdat het al op een bepaalde manier is ingedeeld. Het is erg moeilijk om daaruit te komen en andere mogelijkheden te zien die de tuin misschien wel veel mooier en praktischer maken. We helpen u daarom graag uw droomtuin te realiseren. Voorbeelden van onze 3D tuinontwerpen vind u op onze inspiratiepagina!

Onderhoud

Natuurlijk heeft iedere tuin en ook iedere bestrating onderhoud nodig. Wel kunnen we hier van te voren al rekening mee houden. Heeft u wel of juist geen groene vingers? Dan houden we daar rekening mee vanaf het eerste contact, zodat het ontwerp aansluit bij uw wensen!