Meteen naar de inhoud

Gratis tuinontwerp

Bestaat een gratis tuinontwerp? Wij denken van niet. Vaak komt u op internet tegen dat het tuinontwerp, wanneer u opdracht geeft voor de aanleg, gratis is. Uiteindelijk betaald u het gratis ontwerp hier gewoon bij de aanleg. Uiteindelijk zal iedereen een inkomen moeten hebben. Ons voordeel is dat we kunnen ontwerpen tegen kostprijs. Natuurlijk hopen we dat we iets mogen verdienen met het leveren van de ingetekende materialen, maar de offerte die we hiervoor maken is altijd vrijblijvend. Bent u benieuwd naar ons assortiment (sier)bestrating en toebehoren? Klik dan hier om deze te bekijken!

Kwaliteit van een gratis tuinontwerp

Als u even op internet aan het zoeken bent komt u veel verschillende soorten tuinontwerpen tegen. Sommige ontwerpers tekenen met de hand, andere gebruiken de computer en maken hiermee een 2D tekening. Om het echte beeld te creëren tekenen wij altijd in 3D. Dit is de enige manier om de juiste verhoudingen te kunnen zien voordat er ook maar iets aan uw oude tuin hoeft te gebeuren. Dit kost in verhouding meer tijd, maar kijk eens bij de scherpe tarieven die wij aanhouden. Gratis bestaat niet maar een voordelig tuinontwerp bestaat zeker wel!

Materialen die in een gratis ontwerp getekend worden

Er is bijna geen programma te vinden waarmee u de juiste materialen in kunt tekenen. Het is natuurlijk voor de juiste beeldvorming belangrijk dat deze materialen qua maten maar ook zeker qua kleurstelling ook echt getekend worden zoals ze zijn. Wij hebben een database opgebouwd waarmee we dat zeker wel kunnen doen. Kijk gerust eens op onze inspiratiepagina voor voorbeelden van de levensechte tuinontwerpen die wij maken. Per ontwerp vind u dan een 3D animatie en een aantal foto’s, zodat u een goed beeld kunt vormen van onze 3D tuinontwerpen!