Meteen naar de inhoud

Een achtertuin ontwerpen

De tuin wordt de laatste jaren steeds meer gezien als een verlengstuk van het huis. Met dit in het achterhoofd wordt het natuurlijk steeds moeilijker om een achtertuin te ontwerpen, want hoe kunt u uw huis buiten verlengen? Wij kunnen u hier zeker bij helpen door het maken van een schitterend 3D tuinontwerp. Met dit tuinontwerp zorgen we ervoor dat u voordat er ook maar iets gebeurd in uw tuin een geweldige 3D animatie ontvangt.

Waarom een achtertuin laten ontwerpen ?

Natuurlijk kunt u zelf aan het schetsen gaan, maar het lastige is dan nog steeds om voor u te zien hoe de schets in de praktijk uit gaat vallen. Als u uw achtertuin laat ontwerpen, tekenen we hem inclusief de gewenste inrichting en wordt het door de juiste verhoudingen in 3D al veel makkelijker om een goed beeld te kunnen krijgen.

Een achtertuin ontwerpen, wat kost dat?

Om een achtertuin te laten ontwerpen gaat u natuurlijk eerst kijken met welke partij u in zee gaat. Kijk daarbij goed naar het werk dat deze partij in het verleden afgeleverd heeft bij andere mensen. Neem ook even een kijkje op onze inspiratiepagina om ook van ons werk een goed beeld te kunnen krijgen. U zult zien dat de kosten voor dit ontwerp erg meevallen. In de praktijk durven wij zelfs te stellen dat een goede voorbereiding en een passend ontwerp vaak zoveel kosten kan besparen dat het ontwerp zich dubbel en dwars terugbetaald. Klik hier voor de actuele prijzen.

Het plezier van een achtertuin na het ontwerpen

Een 3D tuinontwerp laten maken zorgt ervoor dat u er alleen maar meer plezier zult beleven van uw tuin. Daarom helpen we u graag uw droomtuin te realiseren. U gaat steeds meer het buitenleven opzoeken en daarom ook veel sneller naar buiten. Laat ons daarom ook uw droomtuin ontwerpen!